Spoštovani starši in učenci!

Kot ste že obveščeni, se od 1. 4. 2021 do 11. 4. 2021 ustavlja javno življenje in s tem se zapirajo tudi šole. Pouk bo potekal na daljavo, po že znanem in ustaljenem načinu;

  • objava gradiv v spletnih učilnicah,
  • delo učencev v spletnih učilnicah,
  • pouk v živo – Zoom ure.

Verjamemo, da smo se spet že precej navadili na običajen način dela v šoli in da bo spet potrebna dodatna energija za prehod na delo na daljavo. Je pa res, da je bilo tudi kar nekaj takšnih učencev, ki jim je ta način bolj ustrezal. In vabim te učence, da tudi druge pritegnejo v več šolskega dela, da vložijo še več napora, tokrat v delo na daljavo. Zato, da bo pridobljenih in utrjenih več vsebin in doseženih še več ciljev. Ne pozabiti na redno, sprotno in vsakodnevno delo, tokrat pri delu na daljavo.

Učencem, ki jim primanjkuje ustrezna oprema za delo na daljavo smo za ta čas izposodili še več računalniške opreme (tablic in prenosnikov). Prosimo, da z opremo ravnajo zelo skrbno.

Poleg tega vas ponovno obveščamo, da na šoli obstaja možnost naročila in prejema toplih obrokov. Ko se prijavite, naročilo velja do vašega preklica ali do konca tega obdobja.

Upajmo, da bodo ukrepi “prijeli” in da se čim prej spet vrnemo v šole.

Obenem vam želim čim lepše prihajajoče praznične dni!

Branko Meznarič, ravnatelj OŠICL

OKROŽNICA